Nyitóoldal

Fenntartható bértextília szolgáltatások

Fenntartható bértextília szolgáltatások
Az Ön textilipari igényeinek megfelelő megoldások, a legmagasabb minőségi színvonalon biztosítva.
A textilszolgáltatás költséghatékonyságot és kevesebb gondot jelent.
Minden cérnaszálról gondoskodunk, hogy a lehető legjobban nézzenek ki.
Az emberek és a bolygó számára egyaránt megfelelő választási lehetőségek.

Gondoskodunk minden bértextíliával kapcsolatos igényéről

Válassza professzionális szőnyeg-, munkaruha- és ipari törlőkendő bérlés szolgáltatásainkat, ha ipari és munkahelyi textíliák terén szeretné a maximumot biztosítani vállalkozásának!

Bérleti szolgáltatásaink a textil életciklusának minden lépését lefedik – a tervezéstől, a kiszállítástól, a mosástól és a begyűjtéstől az újrahasznosításig és a fenntartható újrafelhasználásig.

Szőnyeg szolgáltatás

A Lindström szőnyegszolgáltatás kompromisszummentes, professzionális megoldást nyújt. Mi elvégezzük a piszkos munkát Ön helyett, a mosástól, a sérült szőnyegek javításáig, és igényei szerint cseréljük azokat.

Munkaruha szolgáltatás

Munkaruha bérlés és szolgáltatás! Venni vagy bérelni!? Tudjon meg többet arról, miért nyújt többet a Lindström munkaruha szolgáltatás egy egyszeri vásárláshoz képest!

Ipari törlőkendő szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatás: bérelhető szösz- és fémmentes ipari törlőkendők a Lindströmtől.

A megfelelő megoldás az Ön iparága számára is

Megértjük a különböző iparágak igényeit. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a személyre szabott szolgáltatások terén. Textilipari szolgáltatásaink rugalmasan alkalmazkodnak ügyfeleink igényeihez.

Élelmiszeripar

Ügyfeleinknek az élelmiszerrel érintkező ruházat átfogó választékát kínáljuk. Szőnyeg- és higiéniai szolgáltatásainkkal tiszta és kényelmes munkakörnyezetet biztosíthat, és elősegítheti a munkahelyi jólétet.

Gyártó és termelő vállalatok

Válassza professzionális szőnyeg-, munkaruha- és ipari törlőkendő bérlés szolgáltatásainkat, ha ipari és munkahelyi textíliák terén szeretné a maximumot biztosítani vállalkozásának!

Egészségügy

Munkaruhák átfogó választékát kínáljuk, amelyek garantálják az egészségügyi személyzet biztonságát, felismerhetőségét és jó megjelenését.

Tanúsítványaink

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?
Az eLindström platform lehetővé teszi számunkra, hogy jelentősen lerövidítsük az ügyintézési időt, és átláthatóvá tegyük a munkaruhák kezelését. Ez különösen akkor hasznos, amikor nyomon kell követnünk egy-egy munkaruha hollétét.
Keszi Ágnes | Cerbona Zrt.
Kertész Ágnes – Cerbona
Hosszú évek óta fennáll a kapcsolatunk a Lindströmmel. A Corliv közel 200 főt foglalkoztat Magyarországon, így nagyon sok embernek kell megoldani a napi munkaruha szükségletét. A Lindström gondoskodik erről, maximálisan betartva a higiéniai szabványok követelményeit.
Jakab Anita | Corliv Group
Jakab Anita – Corliv Group
Mint IFS auditált élelmiszeripari vállalat, rendkívül szigorú higiéniai előírásoknak kell megfelelnünk. Ezen az úton a Lindström maximális támogatást nyújt számunkra, biztosítva a szükséges minőségbiztosítási auditokon való sikerességet.
Lohnerné Dinya Gabriella | JÓKENYÉR – Ludwig & Mentesi Kft.
Lohnerné Dinya Gabriella – Jókenyér
Teljes mértékben elégedettek vagyunk a Lindström munkaruha-szolgáltatásával, különös tekintettel az ügyfélkezelésükre, amely minden interakciónk során magas színvonalú és figyelmes volt. Igényeinkre, kérdéseinkre mindig gyors és hatékony válaszokat kapunk.
Móricz Bernadett | Élelmiszeripari minőségirányítási vezető SPAR Magyarország
Móricz Bernadett – Spar
Sok praktikus előnyt ki tudunk emelni. Például az RFID technológia. A chip leolvasó nagymértékben megkönnyíti a ruhaleltározási feladatokat. Hasonlóan nagy segítség a szekrényszámok munkaruházatba történő nyilvántartása, mely megkönnyíti a munkatársak rendszerezési teendőit.
dr. Rácz Kitti | Privát Húsfeldolgozó Kft.
dr. Rácz Kitti – Privát Húsfeldolgozó Kft.
A Lindström kollégáival való együttműködés rendkívül gördülékeny, legyen szó akár problémakezelésről, akár egy leltárról. Jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy cégünk problémamentesen megfeleljen a higiéniai auditok követelményeinek.
Mészárosné Lencsés Anikó | OSI Food Solutions Hungary Kft.
Mészárosné Lencsés Anikó – OSI
Lindström = Minőség, megbízhatóság hosszú távon!
Reményiné Csonka Lili | Beruházási és műszaki koordinátor Zwack Unicum Nyrt.
Reményiné Csonka Lili – Zwack
Büszkék vagyunk arra, hogy közel 20 éve megbízható partnerünk a Lindström. Szolgáltatásuk jelentős mértékben könnyítette meg munkatársaink mindennapjait. Két telephelyünkön élvezzük ezt a kényelmes, korszerű, minden higiéniai szabványnak megfelelő, környezetbarát megoldást.
Szabó Andrea | Beszerző Szentkirályi Magyarország Kft.
Szabó Andrea – Szentkirályi

Használja ki a szolgáltatásaink által nyújtott kényelmet!

A textilbérlést igazán egyszerűvé és kényelmessé tettük, így Ön 100%-ban arra koncentrálhat, amihez a legjobban ért.

Beszerző
Beszerző

Minden napja az idő és a pénz körül forog. Ön olyan partnert érdemel, aki időben és költségkereten belül gondoskodik textiligényeiről.

Gyártásvezető
Gyártásvezető

Ön van legközelebb a tűzhöz nap mint nap. Legyen olyan partnere, aki gondoskodik a textilszükségleteiről anélkül, hogy Ön bepiszkolná a kezét!

Brand & HR
Brand & HR

Az imázs és az emberek a cég erősségei. Önnek olyan partnerre van szüksége, aki stílusosan és következetesen gondoskodik a textiligényekről.

Kisvállalkozó
Kisvállalkozó

A vállalkozása fejlesztése az, amihez ön a legjobban ért. Lélegezzen fel, és szervezze ki textilipari igényeit olyasvalakihez, akinek kifejezetten ez a dolga!

Ügyfeleink:


Több mint 175 éves textilipari tapasztalat

A Lindström egy családi vállalkozás, amely több mint 175 éves tapasztalattal rendelkezik a textiliparban. Sokféle ágazatban működő vállalatok textiligényeit látjuk el mosásálló professzionalizmussal.

Magyarországon 3 telephellyel rendelkezünk, és több mint 250 Lindström alkalmazottat foglalkoztatunk. Nemzetközi szinten is sikeresek vagyunk, megkönnyítve ügyfeleink mindennapjait Európában és Ázsiában.

Sokoldalú szolgáltatásaink felelős alternatívát jelentenek az eldobható termékekkel és a textilbirtoklással szemben. A fenntartható értékek, a rugalmas szolgáltatás és a hazai ruhatervezés a működésünk sarokkövei.

4700
kolléga
23
országban
506.2
millió EUR nettó árbevétel
21
millió forgalomban lévő textília

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki az online kérdőívünket, és kollégánk pár napon belül keresni fogja!

Please set a valid form ID.